onsdag 3 december 2008

Le nu!

Ja...när man ska ta ett kort på någon vill man ju att vederbörande ska se glad ut. Och därför är ordet "LE!" ett perfekt ord att använda. När man är 3 år gammal däremot...ja, då är det uppenbarligen inte det lättaste i världen att bjuda på ett litet leende. Speciellt inte när mamma har riggat upp med lakan, externa blixtar och manuella inställningar och bländare och slutare så jag är totalt virrig i skallen. Nej, man ska vara så sur som möjligt och inte alls vilja vara med. Och som glass på potatisen eller grädde på moset eller vad man nu säger så hade man till och med tagit fram den söta lilla tomteklänningen! Men icke sa nicke, något leende får du INTE mamma!













Dessvärre blev bilden suddig men jag har gjort mitt bästa för att skärpa upp den lite, tyckte minen var så oslagbar och härlig att jag inte ville radera fast suddiga bilder alltid annars gör att fingret trycker på RADERAknappen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Näää men guuuud så snuttig hon är när hon e sur då!! asg klart man inte kan radera lilla citronen=) kram kram till er båda!!

Anonym sa...

Hahaha, barn är ju ljuuuuvliga...!! =D