söndag 15 mars 2009

Wunderbar

Slagsmål i kvalserien. Nej, det är inte det som är underbart utan att Rögle vann. För jag vill inte ha upp Leksand igen. Även fast de är ett bra publiklag så har jag en (skitlöjlig personlig) anledning till att de gott kan stanna kvar i allsvenskan. 0 poäng hittills till Leksand och Rögle tågar på och stannar förhoppningsvis i elitserien även nästa säsong.
Trist dock för Leksand som fick två backar skadade, Jan Houkko och Antti-Jussi Niemi. Med bara tre backar är det svårt att vinna - även för bättre lag.

Södertälje vann över aik. Underbart det med. 1 ynklig liten poäng åt gnaget hittills. De kommer säkert bli fler men jag hoppas de stannar i allsvenskan. Sen att domarna ibland är lite väl petiga är en annan sak. Finns inget värre än att förlora en match på grund av dåliga domare - även om motståndarna alltid tycker att man bara är bitter. Det finns faktiskt gånger då domare är direkt avgörande i en match. Trist.

Västerås vann förövrigt igen, över Växsjö den här gången. Vilket gör att börjar kvalserien bra och man kan ju som sagt hoppas på att de går upp. Optimist - javisst!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gnagetpåcircus

Heja Västerås nu :D