torsdag 27 november 2008

Om 30 år...

Idag på Aftonbladet hittade jag en bildspecial med hur stjärnorna kommer se ut om 30 år (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article3872591.ab)
Det var roligt att se på bilderna ur den synvinkeln vad man kan göra i Photoshop idag. För sådär kommer stjärnorna inte se ut.
Det är en bild på Harrison Ford...karln är idag 66 år gammal, så ser han ut sådär när han är 96 bast ja då ska han vara jävligt nöjd!
Paris Hilton ser på bilden ut att vara runt 70-80 år...om 30 år har hon nått en ålder av hela 57 år...ser man ut så när man inte ens är 60 ska man vara rädd...väldigt rädd! Sarah Jessica Parker kommer tydligen vara en väldigt frsäch 73-åring och Uma Thurman kommer uppenbarligen vara död - eftersom hon såg ut som ett spöke.
Nej, man ska inte ta sådant här på blodigt allvar - för skulle man det skulle jag bli riktigt irriterad över det faktum att alla "stjärnor" kommer ha samma frisyr. Katie Holmes såg riktigt bra ut, jobbet att föråldra henne var bäst gjort - men håret? Det går faktiskt att fixa hår i Photoshop, jag lovar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha, Gwen Stefani såg ju förfärlig ut!! *asg*